Geelisukat 39-45 ja Geelikäsineet L-XL, musta

Tuotenro: 66745362

Isänpäivätarjous Geelisukat 39-45 ja Geelikäsineet L-XL, mustat

Tilaa edullisesti yhteishintaan 1 pari Geelisukkia ja 1 pari Geelikäsineitä. Väri mustat. Tuotetiedot kummastakin tuotteista erillisinä alla.

 

 

Hoitavat ja kosteuttavat Geelisukat koko 39-45, musta

Ihan pehmeät, rauhoittavat ja hoitavat geelisukat kosteuttavat koko jalkapohjan ja kantapään. Geelisukkien käyttö on helppoa ja vaivatonta. Ei jalkojen jatkuvaa rasvailua! Laita geelisukka jalkaoihin vaikka televisiota katsellessa tai nukkumaan mennessä. Vain 20 minuuttia päivässä riittää ehkäisemään jalkojen halkeamia ja kovettumia. Sukan geelin teho pienenee 40 käyttökerran jälkeen.

 

Geelisukan koko on 39-45, joten se sopii myös miehille.

 

Käyttöohje: Laita geelisukat puhdistettuihin jalkoihin ja pidä niitä 20-30 minuuttia kerrallaan. Käsinpesu.

 

Varoitus: jos asiakkaalla on diabetes tai huono verenkierto jaloissa, on syytä konsultoida lääkäriä ennen tuotteen käyttöä.

 

Ingredients: Hydrated silica, Hydrolyzed Olive Leaf Exctract, Tocopherol, Hydrogenated Jojoba Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Geraniol, Paraffinum Liquidum.

 

 

 

Hoitavat ja kosteuttavat Geelikäsineet koko L-XL, musta

Ihanan pehmeät geelikäsineet kuiville käsille ja käsien kovettumille! Rauhoittavat ja hoitavat geelikäsineet kosteuttavat koko käden ja pehmentävät kynsinauhoja. Vain 20 minuuttia päivässä riittää pitämään kädet kosteutettuina ja kynsinauhat pehmeinä. Koko L-XL, sopii myös miehille. Geelin teho pienenee 40 käyttökerran jälkeen.

 

Käyttöohje: Laita käsineet puhtaisiin käsiin ja pidä niitä 20-30 minuuttia kerrallaan. Käsinpesu.

 

Varoitus: jos asiakkaalla on diabetes tai huono verenkierto käsissä, on syytä konsultoida lääkäriä ennen tuotteen käyttöä.

 

Ingredients: Hydrated silica, Hydrolyzed Olive Leaf Exctract, Tocopherol, Hydrogenated Jojoba Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Geraniol, Paraffinum Liquidum.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Geelisukat ja geelikäsineet, KAIKKI TUOTTEET, Geelisukat ja -käsineet