Instant Eye Lift, 6+1 kpl

Tuotenro: 50290660698491

Instant Eye Lift 6+1 - Välitöntä kohotusta ja kirkastusta ilmeeseen! 

Tämän Eye Lift Silmänympärysseerumin toimitus vkolla 18-19. Tilaukset, joissa on tätä tuotetta toimitetaan kokonaisuudessaan viikolla 18-19.

Sensaatiomainen Instant Eye Lift saatavilla nyt myös Suomesta yksinmyyntioikeudella LuxMe:lta. Tässä setissä saat yhen kaupan päälle kun ostat 6 kpl. 

Maailmalla räjähdysmäisen suosion saanut katseen kirkastaja Instant Eye Lift poistaa turvotusta, tummia silmänalusia, siloittaa juonteita ja ryppyjä sekä kosteuttaa silmänympärysihon 15 minuutissa. Kirkkaampi, levänneempi ja tasaisempi iho jo ensimmäisellä käytöllä. 

 

Tuotteen teho perustuu patentoituun happiteknologiaan, jonka ansiosta verenkierto ja aineenvaihdusta tehostuvat ja tekevät ihosta selkeästi kiinteämmän. Myös turvotus ja tummuus silmänympärysiholla vähenevät. Saat virkeän ja levänneen ilmeen jo 15 minuutissa. Tuotteen täysi teho saadaa 12 tunnissa. Tuote nostaa ihon energiatasoa jopa 57 %:a ja ihon kosteus lisääntyy vähintään 74 %:a 12 tunnin aikana. Pitkäaikaisella käytöllä saat kumulatiivisia vaikutuksia. Tuotteen kaikki aktiiviaineet ovat luonnonmukaisia.

 

Pakkauskoko 8 ml.

  • Tasoittaa ja siloittaa juonteita.
  • Häivyttää tehokkaasti turvotusta ja tummia silmänalusia.
  • Tulokset nähtävissä jo 15 minuutissa! - täysi tulos aikaansaadaan 12 tunnissa.
  • Näytä virkeältä ja levänneeltä 15 minuutin jälkeen.

Käyttö: Levitä kynän avulla seerumia puhtaalle iholle taputtelevin liikkein ja odota näkyviä tuloksia. Ongelmaiholla käytä tuotetta vähintään kahden viikon ajan sekä iltaisin että aamuisin.

 

1. 25-45-vuotiaat: Käytä aamuisin saadaksesi levänneen näköisen ilmeen ja kirkkaan silmänalusihon ilman turvotusta. 

2. Yli 45-vuotiaat ja erityisen ongelmallisesta turvotuksesta ja tummista silmänalusista kärsivät: käytä aamuin ja illoin tehostaaksesi soluaineenvaihduntaa tehokkaammin myös yöaikaan. Käytä 2 viikkoa aamuin ja illoin, tämän jälkeen iltaisin.

 

Ingredients: Aqua, Butylene Glycol, Alcohol Denat, Glycerin, Soluble Collagen, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Extract, Sodium Polyacrylate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Methyl Gluceth-10, Benzyl Alcohol, Caffeine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymerm, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Sodium Cocoyl Glucamate, Trideceth-6, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Escin, Dehydroacetic Acid, Carbomer, Ruscus Aculeatus Root Extract, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Ammonium Glycyrrhizate, Centella Asiatica Extract, Hydrolyzed Yeast Protein, Calendula Officinalis Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide

 

Katso ennen ja jälkeen kuvat ja vakuutu tehosta. Tuote saatavilla yksittäin, 6+1 sarjana tai jälleenmyyntiin yhdessä muiden Instant  Effects tuoteiden kanssa.

 

"Vihdoinkin tätä tehoainetta saa suomesta!
Poistaa turvotukset ja väsymyksen merkit ilman kiristävää tunnetta.
Loistava tuote!
Sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön."

Cidesco-kosmetologi
Tuula Haapanen
Kauneushoitola Aleksandria Turku

 

Instant Effects tuotteita myydään jälleenmyyntiin vai kauneushoitoloihin ja kampaamoihin. 

JÄLLEENMYYNTIIN SAATAVILLA INSTANT EFFECTS MYYNTITELINE, JOKA SISÄLTÄÄ:

- 6 + 1 Instant Eye Lift tehoseerumia

- 6 + 1 Instant Lip Plumber seerumia

- 6 + 1 Instant Lash Volumiser ripsiseerumia

 

Sarjan muut tuotteet:

Instant Lash Volumiser, 1kpl

Instant Lip Plumper 1kpl

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: INSTANT EFFECTS, Instant Effects seerumit, KAIKKI TUOTTEET, Instant Effects, Seerumit, IHONHOITOSARJAT